Eden Magazine, hét tijdschrift voor tuininspiratie en tuininrichting

Gratis Preview

Blader gratis door pagina's van Eden Magazine en ontdek de nieuwste herfst editie

Lees meer

Eden Magazine nummer 68

Gratis Preview

Nieuwsgierig? Neem alvast een gratis kijkje in de nieuwste Eden Magazine.

Wat onze lezers zeggen

Na het lezen van Eden Magazine, wil ik altijd meteen de tuin induiken!
Een schitterend tijdschrift en telkens verheug ik mij op de volgende editie.

Hilde Cordens

Als tuinprofessional is Eden Magazine naast ontspanning ook een bron van informatie. Zo blijf ik goed op de hoogte van wat er gebeurt in de tuinwereld.

Wilko Karnemelk

Eden Magazine inspireert mij steeds met de prachtige foto's en sterke artikels. Een must-have magazine voor iedere tuinliefhebber.

Aad den Ouden

Ik heb al jarenlang een abonnement op Eden Magazine. Vergeleken met andere magazines kan ik van Eden hoog kwalitatieve artikels verwachten en blijf ik bijleren.

Joke de Franse

Zeker nu het reizen moeilijker is, ben ik enorm blij dat ik kan wegdromen met de tuinreizen van Eden Magazine. Mijn eigen tuin is er door de jaren heen ook alleen maar mooier op geworden!

Fabienne Drongen

Ontdek Bijzondere Tuinen

De geheime tuin van Marrakech

Overal ter wereld vinden we paradijselijke tuinen, die ons bekoren met hun oneindige schoonheid of de roem van hun ontwerper. In Marrakesh ligt een weelderige tuin van Eden verscholen in een oase van rust, gewijd aan architectuur, kunst
en de Marokkaanse tuinen.

Lees meer

Hubertushof, het spel tussen strak en ongedwongen

Aan de rand van Leusden bij Utrecht (NL), achter een rustiek jachthuis, is een spannende grote tuin aangelegd met mooie contrasten: formeel contra organisch.
Na tientallen jaren van noeste arbeid is de Hubertushof erg inspirerend geworden om te bezoeken. Wij van Eden mochten er een kijkje nemen, en waren zeer enthousiast. We zagen een geheel eigen stijl, maar we moesten onwillekeurig toch denken aan Great Dixter (GB).

Lees meer

Harmonie en duo

Robert en Godelieve Taelman stammen allebei uit een landbouwersfamilie en hebben hun hele leven de liefde voor de grond, de natuur en planten behouden. Een beetje afwijkend van de familietraditie runden ze lange tijd een tuincentrum, voor ze met pensioen gingen en zich volledig aan de tuin wijdden.

Lees meer

Een tuin is hypernatuur

Bestel nu